Codeweek'21

Cada octubre els paisos de la unió europea celebrem la Setmana de la Programació de la UE, més coneguda com la  Codeweek. Durant aquest dies, es fan tallers i activitats amb l'objectiu d'apropar la programació i millorar la competència digital d'una manera divertida i interessant.

Aquest curs dediquem la setmana Codeweek a conèixer millor els sensors que porten els nostres portàtils i dispositius mòbils, per això des del departament de Tecnologia hem preparat les següents activitats:

  • Programem un joc amb sensor de moviment:  En aquest taller els alumnes de  3 d'ESO han programat utilitzant la webcam del seu ordinador portàtil com a sensor de moviment.



  • Dissenyem i programem aplicacions que interaccionen amb els sensors del nostre dispositiu mòbil.Taller adreçat als alumnes de Robòtica de 4r d’ESO i de 1r de Batxillerat Tecnològic. Durant el taller els alumnes han creat aplicacions utilitzant la informació dels sensors dels seus dispositius.

Sensor de proximitat

Sensor de llum

Acceleròmetre
Sensor d'orientació

Com diu el lema de la Codeweek d'aquest any: " Aprendre a programar ens ajuda a donar sentit a un món en constant canvi i a conéixer millor com funciona la tecnologia"